Cora Care Sport, billigst og best!

Vi arrangerer treningsleire for alle typer idretter. Cora Care samarbeider nært med Guardamar del Segura kommune og Torrevieja kommune, og sammen kan vi presentere veldig gode arenaer for trening, kamper og konkurranser. De lokale klubbene elsker å spille mot norske lag, og vi forsøker å skape en god ramme rundt alt. Kontakt oss og vi vil gi dere tilbud umiddelbart. Vi har selv drevet toppidrett og vet hvordan man skal tilrettelegg og hvor viktig dette er. Vår hovedkontakt i Norge er Stig Markus Gjelten Hovdal telefon 40 23 48 26. Hovedkontoret i Spania har telefonnummer 0034 96572 4414, eller du kan sende mail til booking@coracare.com. Vi vil legge ut flere bilder av våre anlegg i løpet av nærmeste framtid.

Cora Care har gleden av å tilby følgende treningsleir:

7 dagers treningsleir i Guardamar del Segura i Spania for FOTBALL,  VINTEREN 2018.

 

PRIS FRA 3.395 KRONER PER PERSON

 

Vi kan ta i mot grupper fortløpende gjennom hele vinteren og tilby de fantastiske forhold sammenliknet med Norge på samme årstiden. Et av våre fortrinn er den korte avstanden mellom flyplass og trenings- og oppholdssted, ca 25 minutter med bil, og at vi har et høyt servicenivå. I tillegg disponerer dere egne biler under oppholdet.

TILBUDET TIL Fotballklubbene:

1. Alle deltakere bor på dobbeltrom under oppholdet på hotell Parquemar med FULL pensjon. Hotellet har 3 og 4 stjerner. Det er 10 minutter til treningsanleggene. Om noen ønsker å være 3 på rommet, vil vi selvfølgelig etterkomme dette ønsket også.

2. Alle rom har meget høy kvalitet.

3. Gratis bruk av treningsstudio for spillere og ledere.

4. 1 Leiebil for hver 5. deltaker, bilene fås ved ankomst, om ønskelig, ekstra kostnad. Sjåførene må være over 25 år.

5. Minimum 2 treninger daglig, eventuelt kamper/kamper etter avtale. Treningene avholdes i Sportsanlegget til Torrevieja og Guardamar del Segura, og om ønskelig kan man også benytte naturgress, men de 5 flotte fotballbanene kan benyttes 2 x 2 timer daglig til trening. Vi har spanske motstandere som matcher alle nivåer i norsk fotball. Dere får 1 eller 2 kamper, hva dere ønsker og i prisen er inkludert gode offisielle dommere.

6. AKTIVITETSETTERMIDDAG! Kjøring på gokartbanen i Orihuela Costa, 1 kjøring er inkludert i prisen, deretter betaler man halv pris for resterende kjøring.

Alt dette får dere for fra kr. 3.395 per spiller.

Innkvartering:

Dere skal bo på gode hoteller med frokost fra 07.30 og middag fra kl. 14.00 og kveldsmat fra kl. 20.00. Alle får variert og god mat under oppholdet. Dere kan også få ønskemat om nødvendig, dersom noen har spesielle behov (Cøliaki, glutenfri osv.).

TRENINGS- OG KAMPFASCILLITETER

Dere vil disponere flotte treningsbaner med gode fotballer.

Baller, vann, ønsket utstyr, treningsvester, isspray, isposer osv… ligger klart til hver økt. Dere behøver ikke ha med baller til Spania, og materialforvalterne blir sikkert glade. Juanico vil passe på at dere har det bra under oppholdet.

Videre har vi tilgang til høyt kvalifiserte fysioterapeuter, osteopat/sportsmassør som kun tar 25 euro per time for spesialbehandling av ømme muskler og skjellett. Vi disponerer fysioterapeuter, legetjenester, sykepleietjenester og samarbeider med sykehusene i nærheten om dette skulle være nødvendig.       

Fra Kr. 3.395,- pr. person inkludert hotell med halv pensjon, treningsfasiliteter, 1 leiebil per 5. person, festmiddag og alt utstyr til treninger og kamper, dommere, alt altså bortsett fra egne drakter.

PRIS PÅ FLYBILLETTENE AVHENGER AV REISETIDSPUNKT, MEN DESTO TIDLIGERE MAN BESTEMMER SEG, DESTO BEDRE PRIS!

Prisene varierer fra drøyt kr. 1.000 tur/retur til kr. 3.000 i februar, mens i mars varierer prisene også fra kr. 1.500 til kr. 3.000. I begynnelsen av april er prisen kun cirka kr. 1.600 tur/retur.

Håper dette tilbudet er av interesse, og vi ser frem i mot å ha dere som gjester hos oss. Vår idrettskoordinator Juanico vil også være på plass hele tiden under treninger og kamper!

 

Guardamar del Segura sommeren 2017

Med vennlig hilsen

 

Eli Gjelten

Daglig leder Cora Care Norge AS