I Spania for kunders trygghet siden 2001!

 
Historie
Cora Care ble stiftet i 2001, og er et heleid selskap av Eli Gjelten og Stig Gunnar Hovdal, for å kunne yte hjelp til folk flest på Costa Blanca. Vi har arbeidet siden 2001 for våre kunders trygghet i Spania. Hovedkontoret ligger i den vakre byen Guardamar del Segura, men vi har kontakter fra La Manga i sør til Alicante i nord. Våre medarbeidere snakker norsk, svensk, finsk, engelsk, tysk, russisk, polsk, fransk og spansk. Alle er enten helse-, omsorg-, hotellfag, økonomi eller jusutdannet. Det betyr at du alltid vil få den hjelpen du søker, eller vi henviser deg til spesialister. Vi er spesialister på problemløsning i Spania. Våre samarbeidspartnere er blant Spanias beste bedrifter. Våre samarbeidspartnere er også meget dyktige og kjenner Spania. 
 
Vi er norske, svenske, finske, polske og spanske i Cora Care. Kvalitet i alle ledd er vårt mål. I løpet av årene har vi, eller har hatt kunder fra 27 nasjoner og disse kundene er vår trygghet for videre drift. 

Vi har fast timepris på våre tjenester, og arbeider raskt og effektivt. 

 

Cora Care er inndelt i 3 avdelinger: 

  • Velferds-, service- og omsorgstjenester
  • Cora Care klubben, med turer og sosiale sammenkomster mm.
  • Cora Casa Hussalg og utleie av boliger

 

Våre medarbeidere er i Spania for å sørge for at du kan leve det gode liv, og vite at alt er i orden rundt deg. Mailadresser som er viktig: stig.hovdal@coracare.com og booking@coracare.com
 

Statsminister Stoltenberg på besøk 18. mai 2009.

 Cora Care i Media

Bildegalleri