SEMINARER/KICK OFF I SPANIA

CORA CARE HAR LANG ERFARING MED KURS, SEMINARER OG KICK OFF. LEGG DITT NESTE SEMINAR TIL SPANIA!

LA CORA CARE TA ANSVARET FOR ET UFORGLEMMELIG SEMINAR/KICK OFF VED COSTA BLANCAS PERLE GUARDAMAR DEL SEGURA

 

Arctico Cora Care SL har gjennom 12 år spesialisert seg på å ta imot nordmenn, norske idrettslag og norske bedrifter til Spania.

Vi arrangerer seminarer og kurs. Hos oss får du en komplett opplevelse bestående av gode hoteller, spanske kulinariske opplevelser, vinturer, 13 kilometer med den vakreste sandstrand, inspirasjonsforedrag med mye mer, i tillegg til det dere har planlagt selv. Vi har bare 320 soldager i året og været har vel ingen betydning?

Vi bistår med å kjøpe flybillettene, henter og bringer til flyplassene, ordner alt praktiske under oppholdet, har lege og sykepleiere i beredskap om noe skulle skje under seminaret. Vi oppfyller spesiell ønsker og tar vare på dere gjennom hele oppholdet. Byen ligger midt mellom flyplassene i Alicante og Murcia, og det tar bare drøyt 30 minutter hver vei.

Våre priser er meget prisgunstige samtidig som vi gir bedriften en inspirerende opplevelse.

4 dagers seminar koster eksempelvis fra 3.975 kroner inkludert hotell, full pensjon, henting og bringing, vintur med fantastiske vinopplevelser og gourmetmiddag samt inspirasjonsforedrag av adm.direktør Stig Gunnar Hovdal. Han er en meget kjent foredragsholder i Spania.

Prøv oss, de som allerede har prøvd oss angrer ikke. Vi leverer service. Be om et møte eller et tilbud. år salgsavdeling med Stein Wilsbeck vil besøke deres bedrift og gi mer informasjon.

Kontakt vår salgsavdeling 94 19 12 00, eller send oss en mail på bookingnorge@coracare.com eller stein.wilsbeck@coracare.com.

Våre nettsider finner du på www.coracare.com

 Les der så vet du mer om oss før vi møtes!