TRYGG PÅ REISE, UTFLUKTER

VAKTTELEFONEN 24 TIMER 365 DAGER

HELSEHJELP OG ALL TYPE BISTAND
 

Arctico Cora Care S.L. er vårt fulle navn, men vi er kjent som Cora Care i hele vårt lokalmiljø fra Alicante til La Manga i Spania. Selskapet ble stiftet i 2001 med formål å bistå mennesker som kommer til et fremmed land og kultur. Eli Gjelten og Stig Gunnar Hovdal heter grunderne, og de er fortsatt eierne og ledelsen i bedriften.

Vi har siden oppstarten vokst til 11 ansatte, som løper året rundt for å skape det gode liv i Spania for våre kunder. Vi valgte å etablere oss i Guardamar del Segura, som ligger 30 km sør for Alicante og 11 km nord for Torrevieja.

CORA CARE VAKTELEFON 24 TIMER/365 DAGER I ÅRET

Vi har en medlemskapsordning som koster 120 euro i året. Her bistår vi gjennom en vakttelefon ved akutt sykdom, ​om medlemmene har uhell, innbrudd og mindre hendelser som krever bistand fra noen som snakker spansk. Gjennom vakttelefonen har vi reddet mange liv, ordnet opp i kollisjoner og innbrudd, og hjulpet våre kunder både natt og dag. Medlemmer får tilgang til vakttelefonen, og vil alltid være prioritert når det gjelder bistand.
 

Vi har veldig dyktige fagfolk også innenfor sykepleie og vi har samarbeidende leger, fysioterapeuter og private og offentlig spesialister og sykehus.

Gjennom vårt arbeid bestreber vi oss på kvalitet, menneskelighet og raske løsninger. Vi arbeider med både hjernen og hjertet. Våre ansatte dekker store kunnskapsfelt, og vi snakker 9 språk totalt i bedriften.

Gjennom årene har vi hatt både oppdrag fra enkeltmennesker, idrettslag, musikkorps, sykkelklubber og bedrifter. Vi har hatt kunder fra 27 nasjoner, også spanske, og vi er stolte av det. Vi er også stolte av at bedriften befinner seg i den vakreste byen på Costa Blanca, Guardamar del Segura, som vil kaller perlen ved Costa Blanca. Byen som er tilrettelagt for funksjonshemmede og eldre mennesker.

Vi leier ut boliger, selger boliger, skriver testamenter, bistår ved kontrakter, hos Notarius, skriver selvangivelser og mye mye mer.

Cora Care representerer også store spanske banker og forsikringsselskaper, og vi er stolte av det også!

Kundene tegner et årlig medlemskap som sikrer de tilgang til alle våre tjenester. Prisen er 120 euro i året, og gir deg viktig trygghet mens du er i Spania. Flere benytter våre tjenester i Norge også.

Vårt motto er: ”Vi bryr oss om mennesker”!