Arctico Cora Care S.L er vårt fulle navn, men vi er kjent som Cora Care i hele vårt lokalmiljø fra Alicante til La Manga i Spania. Selskapet ble stiftet i 2001 med formål å bistå mennesker som kommer til et fremmed land og kultur. Eli Gjelten og Stig Gunnar Hovdal var grunderne, og vi er fortsatt eierne og ledelsen i bedriften.

Vi har siden oppstarten vokst med 11 ansatte, som løper året rundt for å skape det gode liv i Spania for våre kunder. Vi valgte å etablere oss i Guardamar del Segura, som ligger 30 km sør for Alicante og 11 km nord for Torrevieja. ​

Gjennom vårt arbeid bestreber vi oss på kvalitet, menneskelighet og raske løsninger. Vi arbeider med både hjernen og hjertet. Våre ansatte dekker store kunnskapsfelt, og vi snakker 9 språk totalt i bedriften.

Gjennom årene har vi hatt både oppdrag fra enkeltmennesker, idrettslag og bedrifter. Vi har kunder fra 27 nasjoner, også spanske, og vi er stolte av det. Vi er også stolte av at bedriften befinner seg i den vakreste byen på Costa Blanca, Guardamar del Segura, som vil kaller perlen ved Costa Blanca. Byen som er tilrettelagt for funksjonshemmede og eldre mennesker.

Cora Care representerer også store spanske banker og forsikringsselskaper, og vi er stolte av det også! Kundene tegner et årlig medlemsskap som sikrer de tilgang til våre tjenester. Vårt motto er:”Vi bryr oss om mennesker!”

Våre samarbeidspartnere er: Hotell Guardamar, Hotell Parquemar, Hotel Eden Mar, Hotell Playas de Guardamar og Hotell & Spa La Laguna. Videre har vi avtaler med Generali forsikring, Linea Directa forsikring, BMN bank og forsikring, Nykredit Bank, Optica Llamusi, flere gode tannleger, Centauro bilutleie, eiendomsmeglere og gode restauranter i vår by. Vi samarbeider også med Sjømannskirken i Torrevieja og disponerer 40 sykehjemsplasser i Residencia Asiger i Guardamar del Segura.

Staben er som følger:

Stig Gunnar Hovdal er daglig leder, sykepleier og visergutt. Han er spesialist på kontakt med alle typer norske myndigheter og oversettelser samt medisiner og bivirkninger. Han er også reiseleder og guide rundt i Spania og hele Europa. Mailadressen er: stig.hovdal@coracare.com

Eli Gjelten, er kontorleder og styrets leder. Hun koordinerer alt vårt arbeid. Mailadressen er: eli.gjelten@coracare.com  Hun leder også våre hjemmetjenester.

Jaana Brizuela er daglig leders høyre hånd og hun er spesialist på Notarsaker, skatter avgifter og mye mer. Hun er en dreven guide på dagsturer. Mailadressen: jaana@coracare.com

Rolf Karlsson er vår sykepleier og kjenner alle sykehus og alle helsesentra. Oversetter også. Mailadressen er: rolf@coracare.com

Alejandro Amoros Cabrera er vår problemløser mot spanske myndigheter samt fotograf, redaktør og dataekspert. Mailadressen er: alejandro.amoros@coracare.com

Emelie Karlsson er vår konsulent på bookinger og på løsninger av kunder utfordringer. Hun er også ansvarlig for vår 40 leiligheter at alle kunder er fornøyde med renhold og innhold. Mailadresse: booking@coracare.com

Juanico Andreu er vår sportkoordinator med erfaring fra toppspill i fotball. Han er også utdannet gartner og maler, og er bedriftens potet.

Wioletta Szaszne er leder for renholdsseksjonen vår. Hun har med seg 3 personer som tar renhold på oppdrag. Hun driver også med hjemmetjenester.

Kicki Karlsson, hun arbeider i våre hjemmetjenester.

Alefredo Alexandre er lege og tilkvyttet Cora Care både som hjemmebesøkende lege og via sin Clinica Norden. Han er også spesialist på det private sykehuset Quiron (tidligere San Jaime).

Veronica Andreu er vår fysioterapeut. Hun er manuellterapeut og løser de vanskeligste floker.

Juaquin Munoz er vår advokat og løser juridiske nøtter og som følger mennesker i retten om nødvendig.