Spania i dag
 

Spania idag er et magasin som utgis av Arctico Cora Care og som forteller om livet i Spania, turer som vi har og nyheter om livet for nordmenn som bor fast i Spania eller mennesker som er her på langtidsopphold. 
I hovedsak skrives alle artikler av Stig Gunnar Hovdal. Han samler også dokumentasjon på alle sine spanske reiser og om disse reisene kan dere snart lese på nettstedet spanskereiser.com. Hovdal har gjennomført 112 reiser rundt i Spania og han kan mye om Spania og hvilke steder som har litt ekstra å tilby reisende. Spanske reiser er mer enn bare reiser! Magasinet vil også bli lagt ut på www.spanskereiser.com.

Alejandro Amoros Cabrera er Cora Care sin hovedfotograf, men Jaana brizuela er også en meget god fotograf, og vi benytter også hennes bilder. Følg med, nå vil vi oppdatere oftere og bli bedre på nettet. Spania idag og spanskereiser vil være interessante nettsteder i framtiden. Boken om vårt liv i Spania har foreløpig ingen arbeidstittel, og jeg vil derefor være glad for forslag til navn på denne annerledes reisehåndboka. Send gjerne mail til stig.hovdal@coracare.com. Les og kos dere på www.spanskereiser.com.

Klikk på bildene for å lese magasinet "Spania i dag". Filene er store i størrelse, så det kan ta litt tid før bilde og tekst kommer opp.

 

Bildegalleri