Hvorfor velge Spania? KLIKK PÅ FUGLENE.
 
Å ta en beslutning om å kjøpe eiendom i utlandet er en stor, og viktig avgjørelse, som krever belysning av en rekke spørsmål, og mye informasjon.
 
Cora Casa sine ansatte er alle bosatt i Spania, og er oppmerksom på de spørsmålene, du har. Spørsmål dem selv stilte seg, da dem flyttet fra et land til et annet.  (Les mer)
 
 
Å kjøpe bolig i Spania. KLIKK PÅ FUGLENE.
 
Du har nå tatt et viktig steg, nemlig å vurdere en visningstur til Spania, da kan vi forsikre deg om at du har kommet i de beste hender.
 
Å kjøpe bolig i Spania er en Stor og Viktig avgjørelse. Den beste måten å gjøre dette på, er gjennom en fire dagers Visning / Informasjonstur hos oss.  (Les mer)
 

Eiendomsmegleren El Moncayo og Cora Care har inngått en forpliktende samarbeidsavtale hvor Cora Care følger opp alle salg slik at vi kan garantere at de juridiske forpliktelsene er i orden før skjøteskriving og for oppfølging etter kjøpet. El Moncayo har vist seg som et meget seriøst meglerforetak og det er derfor med stolthet og glede vi ser fram til et samarbeid til beste for alle huskjøpere og husselgere i framtiden. Meglerbedriften holder til i Guardamar del Segura, som Cora Care og vi har kjent hverandre i mange år før vi inngikk samarbeidsavtale.

KLIKK PÅ FLAMINGOENE!!

 

 

Boliger til Salgs på Costa Blanca Kysten, klikk på flamingoene.

 

Bildet
Beskrivelse
Priser