Hvorfor velge Spania?

 

Å ta en beslutning om å kjøpe eiendom i utlandet er en stor, og viktig avgjørelse, som krever belysning av en rekke spørsmål, og mye informasjon.

 
Cora Care sine ansatte er alle bosatt i Spania, og er oppmerksom på de spørsmålene, du har. Spørsmål dem selv stilte seg, da dem flyttet fra et land til et annet.
 
Det du vil fort finne ut er at livet i Spania kan være veldig avslappende, og uten stress. For de fleste spanjoler er oppmerksomme på at livet skal leves. Når man lever i et solrikt klima,  får man et mer åpent syn på livet.
 
Når det gjelder maten, så vil du oppdage at det er en av spanjolenes store lidenskaper, og at middelhavskosten betraktes av WHO, (Verdens Helse Organisasjon) som en av de sunneste. WHO har også klart uttrykt, at dette området er det sunneste sted i verden, med et temperert vinterklima, og mer enn 300 soldager i året.
 
Her på Costa Blanca Kysten, er det en helt annen livsstil med mange muligheter. Her kan en drive med utendørs fritids aktiviteter hele året, tilpasset alle aldere, og interesser. Med muligheter for og treffe mange nye mennesker, fra alle typer samfunnslag, og nasjonaliteter.
 
Det er også fullt av muligheter i forhold til arbeid og fritid, som grunnlag for ett nytt og annerledes liv, for alle.
 
 
 
Vi hjelper deg å finne den boligen du vil ha.   I det nærmiljøet du ønsker.