CORA CARE SENIORREISER / TURER TIL SPANIA
 

Vi er profesjonelle ansatte i Cora Care som planlegger turer for våre kunder. Kvalitet i alle ledd på turene er vårt mål. Vi har alltid med sykepleier på våre turer. Cora Care har vært arrangør av over 140 turer til 20 land i Europa, Asia og Afrika, og vi er spesialister på hele Spania. Prøv oss du også! Våre turer har et godt rykte. Vi benytter meget gode hoteller og vi forsøker å ha en ekstraordinær god kvalitet på maten. Cora Care lager også turer for bedrifter og seminarer, og vi er mye benyttet av norske bedrifter.

 

Cora Care avbestillingsforsikring / bagasjeforsikring:

Arctico Cora Care S.L. tilbyr en avbestillingsforsikring gjeldende for sine turer. Om du ønsker å bestille den, må det skje ved påmelding.

1. Avbestilling uten legeerklæring kan skje inntil 4 uker før avreise.

2. Avbestilling med full refusjon gis ved egenerklæring eller legeerklæring om egen sykdom inntil 1 uke før avreise. Dette gjelder også ved sykdom eller død hos nærmeste familie.

3. Prisen på forsikringen er 50 euro eller 400 norske kroner.


Innstilling av reisen

1. Innstilling av reisen kan skje om det oppstår uforutsette forhold på stedet som skal besøkes, som for eksempel krig, naturkatastrofer, epidemier eller liknede situasjon som nevnt foran.

2. Alvorlig sykdom eller død hos arrangøren.

3. Ved innstilling av reisen refunderes 100 % av innbetalt sum.

Vi tar forbehold om små endringer på turene og eventuell avlysninger om det ikke blir tilstrekkelig med påmeldte. Vi varsler i god tid. Ved sykdom refunderes innbetalte beløp.